21.7.2018

Suomen Posetiivarit ry:n puolesta haluamme kaikki posetiivarit kiittää yhteistyökumppaneita heidän panoksestaan hyvin onnistuneeseen Tuusulan heinäkuun festivaaliin. Samoin kiitämme eri konserttien yleisöä lämpimästä vastaanotosta.

Kuvia tapahtumasta löydätte Facebookista #posetiivifestivaalit #posetiivarit

Hyvää loppukesää toivottaen!

Suomen Posetiivarit ry


* * *

3.5.2018

Hyvät posetiivarit ja posetiivien ystävät

Suomen posetiivarit ry on uusimassa verkkosivujaan, niin että otamme samalla huomioon myös EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset. Käytännössä pitkään yhdistyksen etusivulla ollut jäsenluettelo yhteystietoineen poistuu ja etusivu uusiutuu tavallisemmaksi yhdistyksen etusivuksi kärkitapahtumineen ja -uutisineen.

Jäsenluettelon tilalle tulee uusi sivu Tilaa posetiivari. Nostamme sinne kaikkien niiden nimet, verkko-osoitteet tai yhteystiedot, jotka haluavat olla Posetiivareiden kautta tavoitettavissa esim. esiintymispyyntöjen takia. Tämän takia pyydämme niitä, jotka haluavat yhteystietonsa näkyville, näkemään sen vaivan että laittavat yhdistykselle vastauksena ne tiedot, jotka haluatte nostaa esiin. Samalla on tilaisuus korjata yhdistyksellä olevia vanhoja tietojanne. Postia voi lähettää verkkosivujen yhteydenottolomakkeen kautta tai osoitteella posetiivifestivaalit@gmail.com.

Tietosuoja-asetuksen mukaisesti meillä on toukokuun aikana tekeillä rekisteriseloste, joka kuvaa mitä jäsentietoja keräämme, miksi ja miten niitä käsittelemme. Rekisterissä olevat saavat pyydettäessä nähtäväkseen rekisteriselosteen ja omat tietonsa.

Tuusulan kansainvälisen festivaalin valmistelut ovat sujuneet hyvin. Mukaan on tulossa hieno joukko vanhoja ystäviä Japanista, Tanskasta, Norjasta, Ruotsista ja Virosta. Jos joku kotimaisista soittajista haluaa vielä ottaa osaa, kannattaa ottaa pikaisesti yhteyttä puheenjohtajaan. Jossakin vaiheessa tapahtuman on laitettava budjettinsa kiinni. Ja tervetuloa muutenkin Tuusulaan 17.-19. heinäkuuta. Ohjelma löytyy posetiivareiden kotisivuilta ja Facebookista. Tuusulaan tulee myyntiin myös festivaalin oma olut, belgialaistyylinen ale Posetiivari.

Posetiivin ja posetiivareiden historian kirjoittaminen etenee kaiken aikaa pikkuhiljaa. Tällä hetkellä myynnissä on vasta viiden euron kirjanen Merkillinen Mirtelli, joka sisältää lyhyen kuvauksen italialaisten posetiivareiden kulttuurista, Mirtellin tarinan ja Suomessa soittaneiden posetiivareiden nimiluettelon.

Terveisin Suomen posetiivarit ry


* * *

9.3.2018


Suomen posetiivarit julkistaa kesän kansainvälisen posetiivifestivaalin ohjelman ja toivottaa vieraat tervetulleiksi Tuusulaan. Festivaali on samalla osa Tuusula-viikon tapahtumia, konsertteja voi seurata heinäkuussa kolmen päivän ajan, ja mukana on soittajia viidestä maasta.

Festivaaliohjelma:

Tiistai 17.7.

11.00 Posetiivit soivat Jokelan keskustassa

15.00 Lastenkonsertti Kellokoskella Kinuskilla -kahvilassa

19.00 Klubi-ilta Krapin Mankeli -ravintolassa

Keskiviikko 18.7.

Posetiivi soi Hotelli Krapin aamiaisella

11.00 Lämmittelykonsertti Hyrylän toripaviljongilla

12.30 Esitelmä ”Merkillinen Mirtelli” Taidekeskus Kasarmilla

14.00 Pääkonsertti Krapin puistossa, sateen sattuessa Krapin pajalla

18.00 Klassisen musiikin konsertti Tuusulan kirkossa

20.00 Posetiivinen sirkusklubi Krapin pajalla

Torstai 19.7.

10.00 Konsertti Ainolan kahvila Auliksen nurmikolla, mm. Jean Sibeliuksen musiikkia

12.30 Päätöskonsertti Halosenniemen puutarhassa.


Ulkomaiset osanottajat ovat: Shibaraku Asakusa (Japani), Annelise ja Niels Holmsteen (Tanska), Ingrid Kalev (Viro), Jan-Evert Olbrink (Ruotsi) ja Elisbeth Uudevald (Viro).

Suomesta mukana ovat mukana mm. Harri Karvonen, Markku Karvonen, Seppo Lonnakko, Matti Paulus, Veijo Pesonen, Markku Savijärvi ja Kalevi Suojanen.

Festivaalin järjestää Suomen posetiivarit ry, pääsponsoreina ovat Tuusulan kunta, Hotelli Krapi, Krapin paja, LähiTapiola Pääkaupunkiseutu ja Ruosniemen panimo.

Tuusulan festivaalin aikana myynnissä on Suomen posetiivarit ry:n historiasarjan toinen julkaisu, 1900-luvun alkupuoliskon Uuttamaata ja Etelä-Hämettä kiertäneestä italialaisesta posetiivari Alessandro Mirtellistä kertova kirjanen Merkillinen Mirtelli.

Ruosniemen panimo valmistaa festivaalia varten pienen erän Posetiivari-olutta.

* * *savis.jpg

Parhain terveisin

Suomen Posetiivarit ry

Puheenjohtaja Markku Savijärvi
markku@savis.fi, 0500 513 337

www.posetiivi.net

Facebook